Covers & Jonker

Wij, Arthur Covers en Bastiaan Jonker, hebben als goede vrienden en collega’s besloten in 2016 onze 25 jaar aan ervaring en opgebouwde netwerken te bundelen binnen één kantoor. Arthur heeft zich met zijn bedrijf “Covers Housing” vanaf 2001 vooral gespecialiseerd in het verhuren en beheren van woningen in het luxere segment. Bastiaan heeft in 10 jaar bij diverse grote makelaarskantoren vele opdrachtgevers begeleid, zowel bij de aan- als verkoop van woningen in de Utrechtse binnenstad en omliggende plaatsen zoals De Bilt, Bilthoven, Bosch en Duin en Zeist. Covers Housing, het zusje van Covers & Jonker Makelaars, draagt zorg voor alle beheertaken die wij met het kantoor uitvoeren.

Covers & Jonker Makelaars is gevestigd in een monumentaal pand aan de Nieuwegracht 26 in het hart van het Utrechtse Museumkwartier. Wij staan met een enthousiast en ervaren team voor jou klaar om je zo goed mogelijk te begeleiden bij de aankoop, verkoop en verhuur van een woning.

Ook voor het beheren van een woning of een taxatie ben je bij ons aan het juiste adres. Wij regelen alles op een informele maar toch professionele wijze. Hierbij staat aandacht voor de opdrachtgever altijd op de eerste plek.

Onze medewerkers

Vragen? Neem contact met ons op! Je kan je ook inschrijven om ons aanbod te ontvangen.

Contact
Share
Back to top