Sterrenbos Utrecht

Verhuurd
Woonoppervlakte: 75 m2
11

Ruim gemeubileerd appartement met één slaapkamer, tuin en een eigen plek in de garage, aan de rand van het centrum van Utrecht.
Hier kun je in alle rust en luxe wonen, maar met alle stadse faciliteiten letterlijk om de hoek bereikbaar. Een schitterend 2-kamer hoekappartement op de begane grond met een zonnig terras. Middels de lift is de onderbouw bereikbaar met toegang tot eigen berging en de bijbehorende parkeerplaats.
Het betreft één van de mooiste complexen van het voormalige AZU terrein wat bestaat uit 35 appartementen. Wonen op een plek als deze, betekent dat je de auto weinig hoeft te gebruiken. Te voet ben je in enkele minuten op de Oudegracht en hartje centrum van de stad, maar ook voor het Centraal Station hoef je de fiets niet te pakken.

Begane grond:
Gezamenlijk entree met toegang tot het appartement, de berging en de eigen parkeerplaats.

Appartement:
Entree in de hal met de meterkast. Er is een apart toilet met fonteintje en een interne berging waar de wasmachine staat.
De woonkamer is gelegen aan de kant met het terras en heeft een open keuken. De keuken is voorzien van een koel-vries combinatie, een keramische kookplaat, een combi-oven en een afzuigkap. De slaapkamer (±12m2) is voorzien van een tweepersoonsbed en een garderobekast. De badkamer heeft naast een ligbad, ook een aparte douche en een wastafel. Het ruime terras ±35m2 is gelegen op het zuid-westen en is voorzien van een zonnescherm. Naast een eigen parkeerplek is er ook een eigen berging in de onderbouw.

Bijzonderheden:
- Gebruikte foto's zijn gedateerd en meubels kunnen anders zijn dan op de foto's
- Huur is exclusief nutsvoorzieningen
- Huurperiode is minimaal 12 maanden
- Waarborg staat gelijk aan één maand huur
- De woning is gemeubileerd
- Inkomenseis van 3 keer de maandhuur
- Niet beschikbaar voor woningdelers

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Geen aansprakelijkheid wordt aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, of de consequenties daarvan. Alle maten en afmetingen zijn indicatief en niet exact volgens de NEN-2480 norm.
-------------------------------------------

Spacious furnished apartment with one bedroom, garden and a private parking space in the garage, on the edge of the center of Utrecht.
Here you can live in peace and luxury, but with all city facilities literally around the corner. A beautiful 2-room corner apartment on the ground floor with a sunny terrace. The basement is accessible via the lift with access to its own storage room and the parking space.
It is one of the most beautiful complexes of the former AZU site, which consists of 35 apartments. Living in a place like this means that you don't have to use the car much. You can reach the Oudegracht and the heart of the city center in a few minutes on foot, and you don't have to take a bike for Central Station either.

Ground floor:
Communal entrance with access to the apartment, storage room and private parking.

Apartment:
Entrance in the hall with the meter cupboard. There is a separate toilet with hand basin and an internal storage room where the washing machine is located.
The living room is located on the side with the terrace and has an open kitchen. The kitchen is equipped with a fridge-freezer, a ceramic hob, a combi oven and an extractor hood. The bedroom (± 12m2) has a double bed and a wardrobe. In addition to a bathtub, the bathroom also has a separate shower and a sink. The spacious terrace ± 35m2 is located on the south-west and has a sunshade. In addition to a private parking space, there is also a private storage room in the basement.

Particularities:
- Photos used are dated and furniture may differ from the photos
- Rent does not include utilities
- Rental period is at least 12 months
- Deposit equals one month's rent
- The apartment is furnished
- Income requirement of 3 times the monthly rent
- Not available for home sharers

This information has been compiled by us with the necessary care. No liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All sizes and dimensions are indicative and not exactly according to the NEN-2480 standard.

Lees volledige beschrijving Beschrijving inklappen

Kenmerken

Overdracht
Status Verhuurd
Aanvaarding 01-05-2021
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte 75 m2
Inhoud 220 m3
Overig
Woonlagen 1
Parkeren parkeergarage, parkeervergunningen
Aanvaarding

01-05-2021

Contact

Neem contact op

Ons nieuwe aanbod per e-mail ontvangen?
Ja graag, type aanbod:   

Ander aanbod

Te huur

Beukstraat Utrecht

€ 1.075 per maand

Woonoppervlakte: 33 m2

11

Hele fijne gestoffeerde bovenwoning in de populaire wijk Oudwijk, vlak bij het centrum van Utrecht.

Te huur

Trans Utrecht

€ 1.250 per maand

Woonoppervlakte: 36 m2

11

Midden in de historische binnenstad van Utrecht, mogen wij dit compleet gerenoveerde en gemeubileerde appartement aan je laten zien.

Te huur

Trans Utrecht

€ 1.200 per maand

Woonoppervlakte: 38 m2

11

Midden in de historische binnenstad van Utrecht, mogen wij dit compleet gerenoveerde en deels gemeubileerde appartement aan je laten zien.

Vragen? Neem contact met ons op! Je kan je ook inschrijven om ons aanbod te ontvangen.

Contact
Share
Back to top