aankoop & verkoop

Een woning aankopen
Het aankopen van een woning is een leuk en spannend traject. Goede begeleiding, kennis van en ervaring met de huizenmarkt en een groot netwerk spelen hierbij een belangrijke rol. Wij helpen je graag van het begin tot het einde van het zoektraject naar een nieuwe woning. Uiteraard is het ook mogelijk om ons in te schakelen wanneer je al een interessante woning op het oog hebt.

Voor de aankoop van een nieuwe woning kijken en denken wij graag objectief met je mee. Hierbij maken wij gebruik van ons uitgebreide (NVM) netwerk binnen de Utrechtse binnenstad en omliggende plaatsen als De Bilt, Bilthoven, Bosch en Duin en Zeist om het aanbod op Funda voor te kunnen zijn. 

Gedurende het aankooptraject zorgen wij voor een fijne, open en informele begeleiding met als doel de meest geschikte woning te vinden waar je je echt thuis zult gaan voelen.

Een woning verkopen
Het verkopen van een woning is een traject waarbij goede begeleiding, een groot lokaal netwerk en kennis van de markt niet mag ontbreken.
Tijdens dit traject maken wij gebruik van ons uitgebreide netwerk, een professionele woningpresentatie die door onze fotograaf wordt verzorgd en natuurlijk een plaatsing op Funda. Daarnaast geven wij full-service begeleiding en zorgen voor maximale exposure in de markt. Maar omdat ieder verkooptraject zijn eigen aanpak vergt, lichten we een en ander graag toe in een persoonlijk gesprek.

Ons doel is te allen tijde het ontzorgen van jou als verkoper vanaf de eerste stap van het verkoopproces tot aan de overdracht bij de notaris.

Taxatie van een woning
Wij helpen je graag aan een professioneel taxatierapport. Gevalideerd en betrouwbaar door onze aansluiting bij het Nederlandse Woning Waarde Instituut (NWWI) en het Nederlands Register voor Vastgoed Taxateurs (NRVT). Hierdoor taxeren wij ook voor instanties als het Waarborgfonds Eigen Woningen (WEW), uitvoerder van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG).

Sub rosa
Omdat niet iedere opdrachtgever om reden van discretie of privacy ervoor kiest om zijn woning op Funda of andere media te adverteren, geven wij de mogelijkheid om de woning exclusief binnen ons eigen netwerk aan te bieden. Wij vertellen je graag meer over deze dienstverlening in een persoonlijk gesprek.