huren & verhuren

Woning huren
Wij zijn als Utrechtse verhuurmakelaar aangesloten bij de NVM en gespecialiseerd in het matchen van woningzoekenden met de juiste woning in de vrije sector. Zowel gestoffeerd als gemeubileerd en voor korte of een langere periode. Wij verhuren voornamelijk aan bedrijven, expats (expatriates*) en particulieren die voor een bepaalde periode een huurwoning zoeken.

Zit er geen geschikte woning voor jou bij in onze portefeuille? Dan is het ook mogelijk om ons te laten zoeken naar de geschikte woning buiten onze eigen woningportefeuille. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij ons goed inleven in de specifieke behoeften van een zoeker.

Woning verhuren
Woningverhuur in de vrije sector is een specialisme dat niet onderschat mag worden. De specifieke regelgeving, hoe in te spelen op de meest geschikte doelgroep en de juiste juridische overeenkomsten toe te passen. Daarom is het belangrijk dat je een makelaar inschakelt met kennis van de markt. Een makelaar met een breed netwerk die bovendien zeer goed op de hoogte is van alle actuele regelgevingen en veranderingen. Wij zijn als verhuurmakelaar op het gebied van vrije-sector verhuur als enige binnen de regio Utrecht aangesloten bij de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars) en daarnaast maken we gebruik van de kanalen Funda, Pararius en Xpat Rentals.

Woning beheren
Het verhuren van je woning kan in veel gevallen interessant zijn, maar het neemt ook veel tijd en werk in beslag. Wij kunnen ons voorstellen dat je het zelf te druk hebt voor al het geregel, of in het buitenland bent, dan neemt Covers Housing dat graag voor zijn rekening.

Het uitbesteden van het beheer van jouw woning betekent dat alle verhuur-gerelateerde zaken op een heldere en professionele manier worden verzorgd in overleg met de eigenaar. Of het nu gaat om het innen van de maandelijkse huur, onderhoud of het traject van A tot Z voor een complete vastgoedportefeuille. Covers Housing heeft de kennis en ervaring in huis om jou volledig te ontzorgen.

De tijdwinst die hiermee wordt geboekt en vooral het stukje gemoedsrust, zorgen voor een zorgeloze exploitatie en rendement uit jouw woning of belegging. Daarnaast genereren wij duidelijke overzichten, welke weer handig zijn voor de aangifte of bij verkoop van een belegging. Meer informatie? Neem gerust contact met ons op.