Verlengde Hoogravenseweg 118 Utrecht

Sold
Living space: 95 m2
41

Midden in één van de gezelligste buurten van Utrecht, mogen wij deze goed onderhouden en super sfeervolle jaren '30 woning met grote tuin aan je laten zien.

De Verlengde Hoogravenseweg kenmerkt zich door vele gezellige bewoners, veelal jong en in dezelfde fase van het leven. Genieten van de leuke dingen die de buurt en haar omgeving te bieden heeft.

Alle dagelijkse voorzieningen liggen in de directe nabijheid. Er zijn leuke restaurants, goed bereikbare uitvalswegen en het nieuwe NS station Vaartsche Rijn op nog geen 5 minuten fietsen. De wijk is kindvriendelijk ingericht met groen en diverse speeltuinen. Basisscholen en kinderopvang liggen op loopafstand. Je kunt gratis voor de deur parkeren en binnen 10 minuten fietsen zit je in de binnenstad. Maar voor een gezellige borrel of hapje eten hoef je zeker niet meer naar de stad door de komst van Bar & Bistro Op Zuid, gelegen om de hoek en meerdere cafés en restaurants in Rotsoord. Zoals Le:en, en restaurant WT Urban Kitchen in de Watertoren. Een prachtig ontwikkelingsgebied waar de komende jaren nog heel veel gaat gebeuren.

Naast de prettige indeling met drie slaapkamers en een goede zolderverdieping, maken de open keuken, in werking zijnde houtkachel én de heerlijke grote achtertuin het tot een waar 'thuiskomen'.

Verhuizen doen de huidige bewoners ook met moeite en pijn in hun hart maar hun droomhuis nét buiten de stad kwam langs en daarom maken ze toch graag ruimte voor een nieuwe generatie, die weer vele jaren kan gaan genieten van deze heerlijke woning.

De indeling is als volgt;

Via de voortuin die ruimte geeft om lekker te borrelen of gewoon je fiets neer te zetten, kom je de woning binnen. Je hebt praktisch geen overburen, en fijn uitzicht op het plantsoentje met de speeltuin. Vanuit de ruime hal met toilet komen we in de woonkamer. Deze is lekker licht, voorzien van een werkende houtkachel en een open leefkeuken met diverse inbouwapparatuur. Niet alleen heel gezellig als je gasten hebt, maar hierdoor is de ruimte ook gevoelsmatig aanzienlijk groter. Via de openslaande deuren bereik je de tuin. Het uitzicht naar de tuin is verrassend te noemen. Zeker voor stadse begrippen is de achtertuin die op het zuidoosten ligt, groot. Keurig aangelegd en echt een plek om lekker te genieten van het buitenzijn. Achterin de tuin staat een praktische schuur voor diverse doeleinden. Een achterom maakt het makkelijk bereikbaar met de fiets.

Laten we weer naar binnen gaan.

Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers, een tweede toilet en de badkamer. De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een inbouwkast. De derde slaapkamer is ideaal als baby-, werk- of kleedkamer. De badkamer is wat gedateerd en wij kunnen ons voorstellen dat je deze te zijner tijd eens wat zou willen moderniseren, maar hij is zeker nog goed te gebruiken. Het aparte toilet is ook wel fijn.

Met de vaste trap komen we op de tweede verdieping. Deze zolderverdieping is strak afgewerkt, voorzien van een grote dakkapel, VELUX-dakramen en de cv-ketel en wasmachine/droger opstelling zijn hier netjes weggewerkt.

Voor een uitgebreider beeld van de indeling verwijzen wij je graag naar de bijgevoegde 2- en 3D plattegronden van de woning.

Kortom, ben je op zoek naar een goed onderhouden jaren '30 woning met grote tuin, dan laten wij jou de Verlengde Hoogravenseweg 118 graag zien. Een afspraak is zo gemaakt.

Bijzonderheden:
- Zolder volledig geïsoleerd (2020)
- Plat dak geïsoleerd en dakbedekking vervangen (2018)
- Kruipruimte voorzien van bodemfolie t.b.v. vochtgunstig klimaat (2019)
- Schilderwerk buiten (2019)
- Houten vloeren op 3 verdiepingen

Interesse in dit huis? Schakel direct jouw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
De NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Utrecht vind je op Funda.

Read more Read less

Features

Transfer of ownership
Status Sold
Acceptance Available in consultation
Surface area and volume
Living space 95 m2
Volume 337 m3
Other
Floors 3
Parking Free parking
Acceptance

Available in consultation

Contact

Contact us

Receive our newly listed properties per e-mail?
Yes please, type:   

Other properties

For sale

Daguerrestraat 151 60 Amsterdam

€ 27.500 k.k.

For sale

Haverstraat 1 B Utrecht

€ 450.000 k.k.

Living space: 68 m2

11

Wonen op één van de leukste plekken van de historische binnenstad kan wellicht binnenkort in dit comfortabele en lichte appartement aan de Haverstraat

For sale

Brigittenstraat 12 12 bis Utrecht

€ 875.000 k.k.

Living space: 251 m2

42

Op een bijzonder plekje midden in het Museumkwartier komt dit indrukwekkende en multifunctionele pand beschikbaar.

Any questions? Feel free to contact us! You can also register to receive newly available properties per e-mail.

Contact
Share
Back to top