Smakkelaarsveld 77 Utrecht

For sale
€ 300.000 k.k.
Living space: 46 m2
11

Een heerlijke plek aan het Smakkelaarspark met dakterras op het zuidwesten en een eigen parkeerplaats!

Waar? Op de kopse kant van het compleet vernieuwde Hoog Catharijne. Tegenwoordig ook bekend als "Hoog Catharijne Shopping Mall" met een waanzinnig uitzicht over de stad en over niet al te lange tijd het in aanleg zijnde “Smakkelaarspark”.

Utrecht bouwt in het geheel vernieuwde stationsgebied, dat inmiddels de allure heeft van een groot-stadse metropool, een unieke ontmoetingsplek voor iedereen die wil reizen, winkelen, werken en recreëren.
En niet te vergeten, het is een heerlijke en comfortabele plek om te wonen. Alles is om de hoek: winkels, horeca, openbaar vervoer (trein, bus en tram) en veelzijdige cultuur: Tivoli-Vredenburg, het Beatrix theater en de bioscoopzalen bij de Jaarbeurs. De indrukwekkende vernieuwing van Hoog Catharijne en het stationsgebied is bijna afgerond. De upgrade aan de Smakkelaarsveld-zijde is in volle gang. De nieuwe hoofdingang van Gildeveste is ook net opgeleverd.

In 2024 is het Smakkelaarspark gereed: een hoogwaardig stadspark waar wonen en groen samengaan. Het gebied is verbonden, hersteld en krijgt weer betekenis. De Leidse Rijn wordt doorgetrokken, zodat bootjes tussen de binnenstad en de Munt kunnen varen, je kunt zo instappen voor de deur. Over de Leidse Rijn komen twee bruggen zodat het Smakkelaarspark goed te bereiken is. Ten slotte wordt een park aangelegd waar je even kunt ontkomen aan de hectiek van de stad. Het park wordt over de bus- en trambaan heen gelegd zodat het zo groot mogelijk wordt. Zo wordt ook het omgevingsgeluid in het park en voor de woningen tot een minimum beperkt.

Een zeer lichte woonkamer met grote raampartijen op het zuidwesten, balkon, open keuken met diverse apparatuur, een open slaapkamer en badkamer. De oorspronkelijke muur tussen de woonkamer en slaapkamer is weggehaald maar een aparte slaapkamer is zeer eenvoudig weer terug te realiseren. Vandaar dat wij hem ook als een twee-kamer appartement hebben aangemeld.

Het complex zelf is voorzien van twee liften en het appartement is bereikbaar vanuit de parkeergarage, de entree op straatniveau én vanuit het winkelcentrum Hoog Catharijne (naast de Mediamarkt). De liften zijn alleen toegankelijk voor bewoners hetgeen een optimale beveiliging waarborgt. De gezonde en zeer actieve VvE draagt bij aan het prettig wonen. Naast de servicekosten van € 92,- worden er maandelijks een voorschot voor de vaste erfpachtscanon (ca. €32,-) en stookkosten verwarming en warm water (ca. €70,-) gerekend. Meer informatie over de VvE en de erfpacht vertellen wij graag tijdens een uitgebreide bezichtiging.

Een belangrijk element bij de aankoop van dit appartement is het (gratis) parkeerrecht voor een auto in parkeergarage P4 in de Stationsstraat. Hoe ideaal is een overdekte, beveiligde parkeerruimte zo midden in het centrum? Vanuit je eigen appartement de lift in, je auto in en zo de stad uit.

Laten we de indeling eens doorlopen;

Begane grond: Afgesloten centrale en beveiligde entreehal met bellentableau, intercom en twee liften. Toegang tot de gemeenschappelijke fietsenstalling, eigen berging én parkeerkelder. Vanuit hier is het complex ook bereikbaar.

Zevende verdieping: Entree tot de hal met meterkast, separaat toilet met fonteintje. De woonkamer met grote schuifpui naar het terras geeft een geweldig uitzicht over de stad. Hier is een fijn werkplekje gecreëerd en op dit moment heeft de eigenaresse gekozen voor een 'open' slaapkamer. Dit is gemakkelijk weer terug te brengen naar een aparte slaapkamer. Op het balkon is het heerlijk vertoeven in de middag- en avondzon. De open keuken in hoekopstelling is voorzien een inductiekookplaat, combi magnetron, vaatwasser, afzuigkap en koelkast. Aansluitend aan de slaapkamer is de badkamer, welke is voorzien van een ruime inloopdouche, wastafelmeubel en een wasmachine aansluiting. Hier hangt tevens de boiler.

Op het niveau van de parkeergarage onder de appartementen bevindt zich ook een ruime berging. Op straatniveau is er plaats voor je fiets(en) in een ruim bemeten gemeenschappelijke fietsenberging.

Dus kortom, ben je op zoek naar iets bijzonders in het Centrum van Utrecht? Dan laten wij jou dit geweldige appartement aan het Smakkelaarsveld 77 graag een keer zien. Een afspraak is zo gemaakt.

Interesse in dit appartement? Schakel direct jouw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
De NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Utrecht vind je op Funda.

Read more Read less

Features

Transfer of ownership
Asking price € 300.000 k.k.
Status Available
Acceptance Available in consultation
Surface area and volume
Living space 46 m2
Volume 146 m3
Other
Floors 1
Parking Parking garage
Acceptance

Available in consultation

Brochure

Flyer

Contact

Contact us

Receive our newly listed properties per e-mail?
Yes please, type:   

Other properties

For sale

Daguerrestraat 151 60 Amsterdam

€ 27.500 k.k.

For sale

Merwedekade 225 Bis Utrecht

€ 325.000 k.k.

Living space: 83 m2

21

Met uitzicht op het Merwedekanaal én het Merwedeplantsoen als voortuin, is het wonen in deze bovenwoning een feestje!

For sale

Sumatrastraat 20 Utrecht

€ 300.000 k.k.

Living space: 52 m2

11

Midden in het gezellige Lombok, komt deze goed onderhouden en sfeervolle twee kamer benedenwoning met tuin beschikbaar.

Any questions? Feel free to contact us! You can also register to receive newly available properties per e-mail.

Contact
Share
Back to top