Ovidiuslaan 14 Utrecht

Sold
Living space: 166 m2
41

Woondromen waarmaken. Dat dat in deze markt niet makkelijk is weten we, toch bieden wij nu iets aan waar je ze in ieder geval wél uit kan laten komen.

In 1969 is deze vrijstaande villa zelf ontworpen én gebouwd. Al die jaren heeft de familie hier heerlijk gewoond, echter is nu de tijd aangebroken voor een nieuwe generatie. En heeft diezelfde familie de vraag bij ons neergelegd om die te zoeken. En dat doen wij als makelaar natuurlijk graag.

Een unieke villa in vele opzichten. Vrijstaand, een zeer groot perceel van maar liefst 700m2 eigen grond, diverse verbouwingsmogelijkheden en eigenlijk alleen je eigen creativiteit die daarin beperkend is. Denk hierbij aan de mogelijkheid om het woonoppervlakte nog verder te vergroten en zelfs een extra verdieping realiseren is mogelijk. De gemeente dient hierin uiteraard wel haar toestemming te geven in wat kan en mag maar daarbinnen is ontzettend veel mogelijk.

Het onderhoud is altijd goed bijgehouden maar natuurlijk zijn de jaren er wel aan af te lezen en is recent niets groots meer aangepakt. We gaan ervan uit dat de nieuwe eigenaar er wel het een en ander aan gaat verbouwen dus dat is ook wat minder van belang.

De ligging in de villawijk Rijnsweerd, is zeer gunstig aan de Oostzijde van de stad. Deze villa bevindt zich in de nabijheid van de Uithof, het ziekenhuis UMC, het bosrijke natuurgebied Amelisweerd, zwembad Krommerijn, sportvelden, het Wilhelminapark en op enkele minuten fietsafstand van het oude historische centrum en de leukste winkelstraten van Utrecht (Burgemeester Reigerstraat en Nachtegaalstraat). De woning is gunstig gesitueerd ten opzichte van het openbaar vervoer en de uitvalswegen rondom Utrecht.

Voor de indeling van de bestaande woning, verwijzen wij graag naar de 2D-en 3D-plattegronden. Deze geven een goed beeld van hoe de woning op dit moment is ingedeeld met zeeën van ruimte en maar liefst vier slaapkamers. En tevens geven deze wellicht ook de basis om nieuwe plannen te maken.

Kortom ben je op zoek naar iets unieks aan de Oostkant van Utrecht? En is jouw droom om zelf iets geheel nieuws te creëren? Dan laten wij jou tijdens een uitgebreide bezichtiging de Ovidiuslaan 14 graag zien. Een afspraak is zo gemaakt.

Interesse in deze woning? Schakel direct jouw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
De NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Utrecht vind je op Funda.

Read more Read less

Features

Transfer of ownership
Status Sold
Acceptance Available in consultation
Surface area and volume
Living space 166 m2
Volume 664 m3
Other
Floors 1
Parking betaald parkeren, parkeervergunningen
Acceptance

Available in consultation

Contact

Contact us

Receive our newly listed properties per e-mail?
Yes please, type:   

Other properties

For sale

Daguerrestraat 151 60 Amsterdam

€ 27.500 k.k.

For sale

Haverstraat 1 B Utrecht

€ 450.000 k.k.

Living space: 68 m2

11

Wonen op één van de leukste plekken van de historische binnenstad kan wellicht binnenkort in dit comfortabele en lichte appartement aan de Haverstraat

For sale

Brigittenstraat 12 12 bis Utrecht

€ 875.000 k.k.

Living space: 251 m2

42

Op een bijzonder plekje midden in het Museumkwartier komt dit indrukwekkende en multifunctionele pand beschikbaar.

Any questions? Feel free to contact us! You can also register to receive newly available properties per e-mail.

Contact
Share
Back to top