Merelstraat 12 Utrecht

Sold
Living space: 90 m2
21

Aan het begin van de gezellige Merelstraat, waar korenmolen "Rijn en Zon" de wijk zo mooi karakteriseert, vind je op nummer 12 deze goed onderhouden benedenwoning met grote achtertuin van circa 60 m2 op het Zuidwesten.

Deze jaren '30 benedenwoning is rustig gelegen en toch zijn alle voordelen van de binnenstad op loopafstand. Naast een Jumbo in de straat is de Neude nog geen 10 minuten lopen en daar waan je je in de bruisende Utrechtse Binnenstad.

De woning zelf is de afgelopen jaren goed en met zorg gemoderniseerd en keurig bewoond, je kunt er zo in. Netjes in de verf, mooie vloeren, paneeldeuren en granito. Veel wat het karakter zo bijzonder maakt en als kers op de taart staat er een houtkachel voor de koude winterdagen.

Samen met de bovenburen vorm je de kleinschalige maar actieve VvE. De maandelijkse bijdrage is € 50,- voor de gemeenschappelijke opstalverzekering en het vullen van de spaarrekening voor toekomstig onderhoud.

De indeling is als volgt;

Begane grond; entree, gang voorzien van een mooie originele granito vloer, een toilet met fonteintje en veel ruimte voor het stallen van bijvoorbeeld een kinderwagen of andere spullen. De lichte woonkamer staat in directe verbinding met de half open keuken en je hebt vanuit hier een mooie kijk de tuin in. De moderne keuken is voorzien van diverse apparatuur en heeft een klassieke uitstraling. Mocht een wat modernere look je voorkeur hebben, is dit eenvoudig aan te passen.

De tuin is natuurlijk, zeker in deze lenteperiode, een heerlijke toevoeging van de woning. Groot voor stadse begrippen, zonnig door de perfecte Zuidwest ligging en heerlijk rustig. Omdat achter de tuin een park ligt, heb je geen last van achterburen. Lekker veel privacy dus! Achterin staat een praktische schuur die ideaal is voor de tuinmeubels en bijvoorbeeld een racefiets of mountainbike.

Laten we weer naar binnen gaan.

Vanuit de woonkamer komen we in de gang naar de slaapkamers. Hier vind je een luxe en moderne badkamer met inloopdouche en tweede toilet. De eerste slaapkamer zit ook op de deze verdieping en hier zit je heerlijk aan de tuinkant. Een grote inbouwkast maakt het geheel compleet.

Souterrain; Als we naar beneden lopen is er een kleine maar ideale wasruimte en aan de andere kant van de overloop de tweede slaapkamer. Deze is droog en heeft een heerlijk constant koel klimaat. Niet te warm in de zomer en niet te koud in de winter. Een fijne plek om lekker te kunnen slapen.

Voor een goed beeld van de indeling, verwijzen wij je ook graag naar de toegevoegde plattegronden.

Kortom ben je op zoek naar een goed onderhouden en super sfeervolle woning met grote tuin in de Vogelenbuurt? Dan laten wij jou de Merelstraat 12 graag zien. Een afspraak is zo gemaakt.

Toelichtingsclausule NEN2580.

De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis? Schakel direct jouw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
De NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Utrecht vind je op Funda.

Read more Read less

Features

Transfer of ownership
Status Sold
Acceptance Available in consultation
Surface area and volume
Living space 90 m2
Volume 292 m3
Other
Floors 2
Parking betaald parkeren, parkeervergunningen
Acceptance

Available in consultation

Contact

Contact us

Receive our newly listed properties per e-mail?
Yes please, type:   

Other properties

For sale

Daguerrestraat 151 59 Amsterdam

€ 35.000 k.k.

Parkeren op IJburg? Dat kan in deze comfortabele parkeergarage aan de Daguerrestraat.

For rent

Maliestraat Utrecht

€ 1.865 per month

Living space: 45 m2

11

Wonen in een gemeubileerd monumentaal pand met geweldige tuin in de populaire wijk Utrecht Buiten-Wittevrouwen.

For rent

Maliestraat Utrecht

€ 1.940 per month

Living space: 41 m2

11

Wonen in een gemeubileerd monumentaal pand met geweldige tuin in de populaire wijk Utrecht Buiten-Wittevrouwen.

Any questions? Feel free to contact us! You can also register to receive newly available properties per e-mail.

Contact
Share
Back to top