Livarstraat 55 Utrecht

Sold
Living space: 212 m2
61

Met veel smaak en aandacht voor details is dit herenhuis vijf jaar geleden gerealiseerd. Een droom van een herenhuis aan de rand van het nieuwe en populaire Veemarktterrein.

De ligging aan de rand van het gewilde voormalige Veemarktterrein in Utrecht Oost is ideaal te noemen. Met de fiets ben je zo in de Oude Binnenstad en de Uithof, maar ook met de auto is de ontsluiting met de A12, A27 en A28 heel goed.

Toen de huidige eigenaar de gelegenheid kreeg om zelf een woning te bouwen, greep hij direct die kans en vond een mooi perceel. Met aan de achterkant in de verte het vrije zicht op de voetbalvelden heb je het idee dat je bijna in de polder woont, terwijl je aan de voorzijde verbinding hebt met het gezellige leven van de stad. Het pand is aan de achterzijde van het perceel geplaatst, waardoor je aan de Zuidkant een heerlijk tuin hebt. Goed van formaat met een aan de straatzijde een praktische berging en zelfs de mogelijkheid binnen het bestemmingsplan voor de bouw van een voorhuis van 6mx6mx6m! Misschien heb je altijd al een kantoor of praktijk aan huis willen hebben, of ruimte voor je ouder geworden vader of moeder willen creëren? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Het huis zelf vinden wij, zoals hierboven al gezegd, met veel smaak en aandacht gebouwd en het resultaat is een heel prettig gezinshuis met heel veel ruimte. De woonkamer met zeer luxe en complete open keuken biedt een lekkere plek om met het gezin samen te komen en de deuren naar het terras over het water maakt het helemaal af.

Wat ook leuk is, is om te melden dat er domotica aanwezig is en er boxen ingebouwd zijn achter het strakke stucwerk. Wij laten je graag deze extra's zien tijdens een uitgebreide bezichtiging.

De twee bovenverdiepingen zijn goed en functioneel ingedeeld en wat dit huis extra bijzonder maakt is de volledig zelfdragende kelder. Bijna 50 m2 woonoppervlakte is hierdoor gecreëerd. De invulling van deze ruimte is eindeloos en laten wij graag aan de nieuwe bewoner over.

Voor een uitgebreide kijk op de indeling verwijzen wij jou graag naar de bijgevoegde 2- en 3-D plattegronden.

De grond is destijds bij de bouw uitgegeven in erfpacht door de Gemeente Utrecht onder de voorwaarden van 1989. Dit houdt in dat de vergoeding voor de grond voor de duur van het recht (eeuwig) is afgekocht. Mocht je het prettiger vinden om de grond geheel in eigendom te krijgen, kan dit bij de levering geregeld worden. Wij vertellen hier graag meer over.

Wij kunnen je nog heel veel meer vertellen over dit heerlijke gezinshuis, maar eigenlijk moet je het gewoon zelf komen bekijken. Een afspraak is zo gemaakt.

Interesse in dit huis? Schakel direct jouw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
De NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Utrecht vind je op Funda.

Read more Read less

Features

Transfer of ownership
Status Sold
Acceptance Available in consultation
Surface area and volume
Living space 212 m2
Volume 743 m3
Other
Floors 4
Parking Free parking
Acceptance

Available in consultation

Contact

Contact us

Receive our newly listed properties per e-mail?
Yes please, type:   

Other properties

For sale

Daguerrestraat 151 59 Amsterdam

€ 35.000 k.k.

Parkeren op IJburg? Dat kan in deze comfortabele parkeergarage aan de Daguerrestraat.

For rent

Maliestraat Utrecht

€ 1.865 per month

Living space: 45 m2

11

Wonen in een gemeubileerd monumentaal pand met geweldige tuin in de populaire wijk Utrecht Buiten-Wittevrouwen.

For rent

Maliestraat Utrecht

€ 1.940 per month

Living space: 41 m2

11

Wonen in een gemeubileerd monumentaal pand met geweldige tuin in de populaire wijk Utrecht Buiten-Wittevrouwen.

Any questions? Feel free to contact us! You can also register to receive newly available properties per e-mail.

Contact
Share
Back to top