Kruisweg 7 L Utrecht

Sold
Living space: 101 m2
21

Op zoek naar een unieke, sfeervolle en moderne woning met eigen parkeerplaats aan de rand van de historische binnenstad? Je vindt het allemaal aan de Kruisweg 7 L.

In 2006 is het karakteristieke gebouw van de voormalige Augustinusschool getransformeerd tot 22 unieke appartementen. Hierbij is getracht om de de originele elementen zoveel mogelijk te behouden, wat ervoor zorgt dat je bijvoorbeeld nog een prachtig ''schools'' trappenhuis tegenkomst bij de centrale hal. Op het afgesloten privéterrein vind je tevens eigen parkeerplaatsen en een overdekte fietsenstalling. Omdat het complex achter een automatisch hek ligt, is het zeer rustig en veilig. Een echt uniek stukje rust in een levendige omgeving.

De Vereniging van Eigenaren is actief en zorgt goed voor het onderhoud van het complex en voor een fijne woonomgeving. Het schilderwerk aan de buitenzijde is dit voorjaar nog professioneel uitgevoerd en de maandelijkse servicekosten bedragen € 149,00. Hiervoor worden onder andere de gemeenschappelijke (buiten)ruimtes onderhouden en komt er periodiek een glazenwasser langs.

De Kruisweg is onderdeel van de wijk Pijlsweerd. De populaire wijk grenst direct aan de historische binnenstad en in de directe omgeving vind je alle benodigde voorzieningen. Zo kun je boodschappen doen op de Amsterdamsestraatweg of de Oudenoord en zit je binnen 10 minuten lopen op een terras op de Neude of in de trein op Centraal Station. De wijk heeft zich de afgelopen jaren flink ontwikkeld en door het terugbrengen van de singel is er meer groen en meer horeca in de omgeving bijgekomen.

We nemen graag de indeling met je door.

Begane grond; De Augustinushof bevindt zich op een privéterrein, achter een prachtig hek dat elektrisch bedienbaar is. Op het binnenterrein vind je een fietsenstalling en de parkeerplaatsen. Je betreedt het complex via de gezamenlijke entree met de het intercomsysteem en een fraai trappenhuis naar het appartement op de eerste verdieping. In de kelder tref je nog een gezamenlijke berging.

Eerste verdieping; Je komt binnen in de ruime hal, waar je nog de originele boogconstructie van het gebouw kan zien. Vanaf de hal heb je toegang tot de meterkast het separaat toilet met fonteintje, de badkamer en de woonkamer. Boven de deur van de badkamer bevindt zich handige bergzolder, voor het opslaan van spullen die je niet dagelijks nodig hebt.

Zodra je de riante woonkamer betreedt valt meteen op hoeveel hoogte en licht deze heeft. De hoge ramen geven een open gevoel aan de ruimte en zorgen voor veel lichtinval. De woonkamer biedt veel mogelijkheden om naar wens in te delen en om een echt gevoel van 'thuis' te creëren. Vanuit de woonkamer kom je in de nette, halfopen keuken, welke van alle gemakken is voorzien. De eerste slaapkamer is ook vanuit de woonkamer te bereiken. Hier kan je bijvoorbeeld ook een goede werkkamer van maken. In de woonkamer, keuken en eerste slaapkamer ligt een mooie eiken lamelparketvloer. De badkamer is netjes en voorzien van een douche en wastafel. Hier vind je ook de opstelling voor de wasmachine en droger.

Tweede verdieping; Via de trap in de hal kom je bij de tweede slaapkamer op de tweede verdieping. Deze is van goed formaat en heeft diverse vaste kasten.

Normaal gesproken wordt de woning verkocht met een NVM-vragenlijst en lijst van zaken maar in dit geval heeft onze opdrachtgever de woning nooit zelf bewoond en worden deze lijsten niet aangeleverd. Het appartement wordt verkocht zoals het is. De gehele inboedel behoort bij het verkochte maar de woning kan in overleg ook leeg worden opgeleverd. Voor een goed beeld van de indeling, verwijzen wij je graag naar de door ons opgemaakte plattegronden die zijn bijgevoegd.

Kortom; ben je op zoek naar een uniek, modern afgewerkt en sfeervol appartement op loopafstand van de Utrechtse binnenstad? Dan laten wij jou de Kruisweg 7 L graag zien. Een afspraak is zo gemaakt.

Interesse in dit appartement? Schakel direct jouw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
De NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Utrecht vind je op Funda.

Read more Read less

Features

Transfer of ownership
Status Sold
Acceptance Available in consultation
Surface area and volume
Living space 101 m2
Volume 428 m3
Other
Floors 2
Acceptance

Available in consultation

Contact

Contact us

Receive our newly listed properties per e-mail?
Yes please, type:   

Other properties

For sale

Daguerrestraat 151 60 Amsterdam

€ 27.500 k.k.

For sale

Haverstraat 1 B Utrecht

€ 450.000 k.k.

Living space: 68 m2

11

Wonen op één van de leukste plekken van de historische binnenstad kan wellicht binnenkort in dit comfortabele en lichte appartement aan de Haverstraat

For sale

Brigittenstraat 12 12 bis Utrecht

€ 875.000 k.k.

Living space: 251 m2

42

Op een bijzonder plekje midden in het Museumkwartier komt dit indrukwekkende en multifunctionele pand beschikbaar.

Any questions? Feel free to contact us! You can also register to receive newly available properties per e-mail.

Contact
Share
Back to top