Karel Doormanlaan 66 Utrecht

Sold
Living space: 86 m2
21

Op een uitstekende locatie aan de rand van de Zeeheldenbuurt in Utrecht-Oost staat dit heerlijk lichte 3- kamer appartement met een woonoppervlakte van ca. 86 m² op de 4e verdieping, met lift, een zonnig balkon en een aparte berging in de onderbouw.

De ligging is gunstig: in een paar minuten ben je in het centrum en het Wilhelminapark. Ook de uitvalswegen bevinden zich op een paar minuten rijden. Het appartement heeft een heerlijk vrij en groen uitzicht aan de voor-en achterzijde, is volledig voorzien van dubbele beglazing en bevindt zich in een uitstekende staat van onderhoud.

Normaal gesproken wordt door ons een appartement als deze verkocht met een NVM-vragenlijst maar in dit geval heeft onze opdrachtgever de woning nooit zelf bewoond en wordt deze lijst niet aangeleverd. In de koopovereenkomst zal daarom ook een niet-zelfbewoningsclausule worden opgenomen. Alle VVE stukken zijn wel aanwezig. De gehele inboedel is ter overname.

We kunnen ons ook voorstellen dat je een geschikt appartement zoekt op de verhuren? Dan vertellen wij jou daar graag meer over tijdens een uitgebreide bezichtiging. Appartementen als deze zijn gewild in de verhuur en leveren een goed rendement.

Laten we de indeling eens doorlopen.

Begane grond; Centrale, afgesloten entree, met bellenplateau, postvakken en doorgang naar het trappenhuis, de lift en de berging in de onderbouw.

Vierde verdieping: Entree, ruime hal, met toegang tot de toiletruimte, garderobekast, lichte woonkamer met toegang tot het balkon op het oosten, slaapkamer aan voorzijde met toegang tot het balkon, badkamer met ligbad en wastafelmeubel en ruime achterkamer. Gemoderniseerde keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Voor een goed beeld van de indeling, verwijzen wij je graag naar de door ons opgemaakte 2- en 3-D plattegronden die zijn bijgevoegd.

De verwarming is d.m.v. stadsverwarming en warm water d.m.v. een boiler. De servicekosten bedragen voor het appartement circa € 225,- per maand , dit is inclusief ca. € 100,- voorschot voor de verwarming. De servicekosten voor de berging in de onderbouw € 5,44 per maand.

Kortom ben je op zoek naar een perfect onderhouden appartement aan de Oostkant van de Utrechtse binnenstad? Dan laten wij jou de Karel Doormanlaan 66 graag zien. Een afspraak is zo gemaakt.

Interesse in dit appartement? Schakel direct je eigen NVM-aankoopmakelaar in.
De NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belangen en bespaart je tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Utrecht vind je op Funda.

Read more Read less

Features

Transfer of ownership
Status Sold
Acceptance Available in consultation
Surface area and volume
Living space 86 m2
Volume 225 m3
Other
Floors 1
Parking betaald parkeren, parkeervergunningen
Acceptance

Available in consultation

Contact

Contact us

Receive our newly listed properties per e-mail?
Yes please, type:   

Other properties

For sale

Daguerrestraat 151 59 Amsterdam

€ 35.000 k.k.

Parkeren op IJburg? Dat kan in deze comfortabele parkeergarage aan de Daguerrestraat.

For sale

Livarstraat 55 Utrecht

€ 775.000 k.k.

Living space: 212 m2

61

For sale

Achter St.-Pieter 4 B Utrecht

€ 650.000 k.k.

Living space: 146 m2

21

Karakteristieke droomwoning met tuin in monumentaal pand, op een bijzonder plekje in het Museumkwartier.

Any questions? Feel free to contact us! You can also register to receive newly available properties per e-mail.

Contact
Share
Back to top