Johannes Brahmsstraat 42 Utrecht

Sold
Living space: 110 m2
41

Sfeer en karakter. Dat vind je in deze geweldige jaren ’30 vijf kamer tussenwoning met voor- en achtertuin in één van de fijnste wijken van Utrecht; Oog in Al!

Oog in Al behoorde begin 1900 tot het stadsuitbreidingsplan van Berlage en Holsboer en vanaf 1921 werden rond het huidige Park Oog in Al de eerste middenstandswoningen gebouwd. Nu, bijna 100 jaar later behoort de wijk tot één van de populairste wijken die Utrecht rijk is.

De geliefde jaren ’30 bouwstijl, veel groen, eigen voorzieningen als een Albert Heijn, sportschool en het recent her- ontwikkelde Cereol-terrein, maken het tot een hele prettige leefomgeving waar altijd wat te doen is. Je bent op de fiets zo in de oude binnenstad en ook het Centraal Station en de uitvalswegen zijn zeer goed bereikbaar. Parkeren is nog vrij dus van dure vergunningen met lange wachtlijsten is hier geen sprake.

Aan de gezellige eenrichtingsstraat Johannes Brahmsstraat staat deze keurig onderhouden gezinswoning, met vrij uitzicht in de tegenoverliggende straat, waar de huidige bewoners jaren met veel liefde en plezier hebben gewoond.

De woning zelf heeft alle karakteristieke stijlkenmerken uit de bouwtijd die de fijne sfeer maken; glas in lood, paneeldeuren, en en-suite kasten. Beneden vinden we een mooie visgraat parketvloer, een moderne keuken met diverse inbouw apparatuur en boven vier goede slaapkamers en een moderne badkamer. Met een heerlijke voortuin, een dakterras en een gezellige stadstuin op het Zuiden aan de achterzijde, is er aan buitenruimte geen gebrek. Zoek je meer ruimte om een balletje te trappen of met een grote groep vrienden te barbecueën? Dan vind je aan het einde van de straat een heerlijk park waar dit allemaal mogelijk is. Uiteraard is dit ook een fijne plek voor de kinderen om te spelen.

De indeling is als volgt;

Begane grond; Entree, hal met w.c., woonkamer verdeeld in voor- en achterkamer. In de voorkamer vind je een houtkachel en de beide kamers zijn afgescheiden middels de originele glas- in lood en suite deuren. De openslaande deuren geven toegang tot de zonnige tuin. Een heerlijk plekje om lekker te genieten van lange zomeravonden. Er is ook een praktische berging voor de tuinspullen en bijvoorbeeld je racefiets of mountainbike. Ook is er een achterom waardoor je niet met je fiets e.d. door de woning hoeft. Wel zo fijn.

Eerste verdieping; twee slaapkamers en een moderne badkamer. Vanuit de badkamer is het zonnige dakterras beschikbaar.

Tweede verdieping; hier vinden we een ruime overloop die als wasruimte wordt gebruikt met wasmachine en droger opstelling. Ook zijn er twee slaapkamers die heel sfeervol en slim ingericht zijn met zelfs een speelse slaapvide op de slaapkamer aan de voorkant.

Voor een uitgebreid overzicht van de indeling, verwijzen wij je graag naar de bijgevoegde 2- en 3-D tekeningen.

Wij kunnen nog wel even doorgaan over deze geweldige woning maar eigenlijk moet je hem gewoon zelf komen bekijken. Een afspraak is zo gemaakt.

Interesse in dit huis? Schakel direct jouw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
De NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Utrecht vind je op Funda.

Read more Read less

Features

Transfer of ownership
Status Sold
Acceptance Available in consultation
Surface area and volume
Living space 110 m2
Volume 404 m3
Other
Floors 4
Parking Free parking
Acceptance

Available in consultation

Contact

Contact us

Receive our newly listed properties per e-mail?
Yes please, type:   

Other properties

For sale

Daguerrestraat 151 59 Amsterdam

€ 35.000 k.k.

Parkeren op IJburg? Dat kan in deze comfortabele parkeergarage aan de Daguerrestraat.

For sale

Loeff Berchmakerstraat 40 40 bis Utrecht

€ 1.075.000 k.k.

Living space: 210 m2

42

For sale

Keukenstraat 21 Utrecht

€ 500.000 k.k.

Living space: 88 m2

31

Op een droomplekje midden in de historische binnenstad van Utrecht, staat deze zeer goed onderhouden stadswoning met drie slaapkamers én tuin.

Any questions? Feel free to contact us! You can also register to receive newly available properties per e-mail.

Contact
Share
Back to top