Jeruzalemstraat 12 D Utrecht

Sold
Living space: 35 m2
11

Wat is het toch fijn om thuis te zijn. Zeker zo midden in de historische binnenstad is je 'thuis' hebben natuurlijk extra speciaal.

Een droomplek voor jou als starter of perfect als beleggingsobject. Zowel een levering dit jaar om de verhoging van de overdrachtsbelasting naar 8% voor te zijn óf een levering in 2021 om als starter gebruik te maken van juist de verlaging naar 0%, is beiden mogelijk.

Naast de unieke ligging van dit appartement aan de Jeruzalemstraat 12D, is het binnen heerlijk wonen. Door de speelse kap en vides is het ondanks het beperkte woonoppervlakte van 35 vierkante meter toch zeer ruim. Mede doordat er meerdere meters aanwezig zijn die niet officieel meegenomen mogen worden als woonoppervlak. Door de gezonde en actieve VvE waarmee je samen zorgt voor het grote onderhoud en de opstalverzekering kun je er zorgeloos wonen. Alles wordt in overeenstemming besloten. Heerlijk genieten van het wonen in de Utrechtse binnenstad! De badkamer en de keuken zijn niet nieuw meer maar goed bruikbaar. De massief houten vloer geeft naast de genoemde speelse kap, de diverse hoekjes en het vele licht dat overal binnenkomt de fijne sfeer die het appartement uitademt. Kortom echt een plek om thuis te komen.

Wonen in het historische centrum is een ervaring. Vroeg in de ochtend je verse brood halen op de Nieuwegracht bij Bakkerij Moolenbeek of aan het einde van de week het weekend inluiden bij Wim van Rubens Proeflokaal. Misschien nu nog onbekende namen voor je maar tegen de tijd dat je hier woont, is de kans groot dat het vaste bezoekjes worden. Met de Burgemeester Reigerstraat en de Twijnstraat op een paar minuten fietsen zit je echt midden tussen alles wat Utrecht zo'n enorm gezellige en leuke plek maakt om te wonen. Natuurlijk is het Centraal Station, met een klein kwartiertje lopen, ook dichtbij. Parkeren gaat middels een vergunning en ondanks dat er via de Gemeente Utrecht een wat langere wachtlijst is, zijn er voor de tussenliggende periode voldoende alternatieven in de buurt.

Laten we de indeling eens doorlopen;

Begane grond; je komt binnen in de centrale hal waar je gelegenheid hebt om een fiets te stallen.

Tweede verdieping; via het halletje bereik je de ruime woonkamer die veel licht krijgt door de twee grote raampartijen én het dakraam. De keuken is eenvoudig van opzet maar biedt voldoende ruimte om lekker te koken. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel, w.c. en opstelplaats voor wasmachine. Ook vind je hier de grote boiler voor het warme water. De verwarming gaat middels een gedeelde cv-installatie die in het trappenhuis hangt. Een entresol, ook wel tussenverdieping genoemd, geeft de woonkamer nog wat extra leefruimte. Zo'n entresol vinden we ook in de slaapkamer. Ideaal om bijvoorbeeld slapen en werken te combineren.

Naar buiten? Het Lepelenburg is twee minuutjes lopen waar je heerlijk kunt genieten van de zomerse dagen. Je woont immers midden in de stad hè?

Kortom ben je op zoek naar een leuk appartement op een heel bijzonder en historische plekje in de Utrechtse binnenstad? Dan nemen wij graag de tijd om jou tijdens een uitgebreide bezichtiging van deze woning aan de Jeruzalemstraat te laten zien. Een afspraak is zo gemaakt.

Voor een gedetailleerd beeld van de indeling, verwijzen wij je graag naar de bijgevoegde 2D- en 3D plattegronden. We kunnen je nog heel veel vertellen maar eigenlijk nodigen wij je gewoon graag uit om dit appartement te komen bekijken.

Interesse in dit huis? Schakel direct jouw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
De NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Utrecht vind je op Funda.

Read more Read less

Features

Transfer of ownership
Status Sold
Acceptance Available in consultation
Surface area and volume
Living space 35 m2
Volume 139 m3
Other
Floors 1
Parking betaald parkeren, parkeervergunningen
Acceptance

Available in consultation

Contact

Contact us

Receive our newly listed properties per e-mail?
Yes please, type:   

Other properties

For sale

Daguerrestraat 151 60 Amsterdam

€ 27.500 k.k.

For sale

Nieuwegracht 59 Utrecht

€ 550.000 k.k.

Living space: 96 m2

42

Achter de indrukwekkende roodgekleurde Rijksmonumentale gevel, vind je deze buitencategorie vijfkamer bovenwoning met dakterras.

For sale

Herenweg 21 Utrecht

€ 375.000 k.k.

Living space: 88 m2

31

Achter de opvallende paarse voordeur, gaat een hele knusse en karakteristieke woning schuil en gelegen op loopafstand van de historische binnenstad.

Any questions? Feel free to contact us! You can also register to receive newly available properties per e-mail.

Contact
Share
Back to top