Haverstraat 1 B Utrecht

For sale
€ 450.000 k.k.
Living space: 68 m2
11

Wonen op één van de leukste plekken van de historische binnenstad kan wellicht binnenkort in dit comfortabele en zeer lichte appartement aan de Haverstraat!

Geweldig uitzicht, veel licht en veel sfeervolle details. Zo omschrijven wij graag dit prachtige appartement aan de Haverstraat, hoekje Oudegracht. Met zicht op de Dom, de gracht en de historische daken zijn wij als dé binnenstad makelaar van Utrecht trots op deze verkoop.

Het zeer goed onderhouden appartement van bijna 70m2 maakt deel uit van een voormalig winkelpand van De Gruyter & Zn. (architect Willem Welsing). De winkels van De Gruyter waren vaak op een hoek gevestigd en hadden een opvallende architectuur, waaraan dit gebouw nog steeds te herkennen is. In 2013 is de oorspronkelijke bovenwoning geheel gestript en verbouwd/gesplitst in drie luxe appartementen met behoud van het authentieke karakter.

Genieten van het thuiskomen, werken of leven in een uniek stukje Utrecht, met alle voorzieningen letterlijk om de hoek. Dat maakt het wonen aan de Haverstraat, die midden in de historische Binnenstad ligt, zo bijzonder. De Oudegracht biedt alles; leuke boetiekjes, gezellige restaurants en verschillende supermarkten. Alles comfortabel bij de hand, en ook het centrum, treinstation en culturele voorzieningen zijn op loopafstand. Wandelend langs de gracht, of vanaf een rondvaartboot, krijg je een indruk van het historische stadshart waar dit appartement volledig in past. Deze idyllische stek is een verrassende combinatie van rustig wonen aan de gracht en een bruisend stadsleven. Heerlijk wonen op een fantastische locatie.

De actieve vereniging van eigenaren regelt het dagelijkste reilen en zeilen omtrent het onderhoud en het schoonhouden van de gemeenschappelijke ruimtes. De servicekosten bedragen € 65,- euro per maand. Daarbij komen de voorschotten voor Eneco € 87,-, Ziggo € 21,- en Vitens € 12,-. Parkeren kan middels een vergunning, maar wij kunnen je ook zeker helpen met het vinden naar een geschikt alternatief.

Laten we de indeling eens doornemen;

Begane grond: gemeenschappelijke entree met een waanzinnig karakteristiek trappenhuis met brede trappen naar de woonverdieping. Ook is er een gemeenschappelijke berging in de kelder.

Derde verdieping; zeer ruime entree met eigen trapopgang

Vierde verdieping; overloop met twee voorraadkasten. Op deze overloop is er de ruimte om een (vaste) trap naar het dak te plaatsen voor een eventueel dakterras. Vanuit deze overloop heb je de deur naar het appartement zelf. In de gang vindt je de w.c., de ruim en lichte slaapkamer, luxe badkamer met bad, douche en wastafelmeubel en vervolgens de woonkamer. Een heerlijke leefruimte met woonkeuken. De houten balken, vele ramen en hoogwaardige afwerking, geven het gehele appartement een bijzonder mooie sfeer.

Voor een gedetailleerd beeld van het appartement, verwijzen wij je ook graag naar de 2D-en 3D-plattegronden.

Kortom ben je op zoek naar iets unieks in de historische binnenstad van Utrecht? En is wonen in de Utrechtse Binnenstad altijd al je droom geweest? Dan laten wij jou tijdens een uitgebreide bezichtiging graag Haverstraat 1 B zien. Een afspraak is zo gemaakt.

Interesse in dit appartement? Schakel direct jouw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
De NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Utrecht vind je op Funda.

Read more Read less

Features

Transfer of ownership
Asking price € 450.000 k.k.
Status Available
Acceptance Available in consultation
Surface area and volume
Living space 68 m2
Volume 242 m3
Other
Floors 2
Parking betaald parkeren, parkeervergunningen
Acceptance

Available in consultation

Brochure

Flyer

Contact

Contact us

Receive our newly listed properties per e-mail?
Yes please, type:   

Other properties

For sale

Daguerrestraat 151 60 Amsterdam

€ 27.500 k.k.

For sale

Brigittenstraat 12 12 bis Utrecht

€ 875.000 k.k.

Living space: 251 m2

42

Op een bijzonder plekje midden in het Museumkwartier komt dit indrukwekkende en multifunctionele pand beschikbaar.

For sale

Jansdam 1 Utrecht

€ 250.000 k.k.

Living space: 41 m2

11

Midden in de historische binnenstad, mogen wij dit superleuke twee-kamer appartement aan je laten zien.

Any questions? Feel free to contact us! You can also register to receive newly available properties per e-mail.

Contact
Share
Back to top