Graanstraat 2 2 BIS Utrecht

Sold
Living space: 142 m2
72

Op het hoekje van de Graanstraat en de Griftstraat staat dit grote, goed onderhouden en vooral sfeervolle gezinshuis met tuin en achterom.

Vele originele details, waaronder schouwen, paneeldeuren, balustrades en in het zich gelaten balken maken deze voormalige boven- en benedenwoning tot een sfeervol geheel. De algehele staat van onderhoud is goed te noemen en wát een ruimte met een keuken, bijkeuken, twee badkamers en maar liefst zes slaapkamers. De twee huisnummers geven diverse mogelijkheden voor nu of in de toekomst, bijvoorbeeld om de woning te splitsen of om twee parkeervergunningen aan te vragen. Wij vertellen tijdens een uitgebreide bezichtiging graag meer over deze mogelijkheden.

Het plekje is een feest om te wonen. Of je nu wilt genieten van het Griftpark of even langs de oude binnenstad, alles is op loopafstand. Net als vele gezellige restaurantjes als Gastmaal, Goesting en natuurlijk niet te vergeten de lekkerste ijsjes bij Roberto Gelato!

De woning zelf is lekker ruim van opzet, zeer licht en door de grootte ideaal als gezinshuis of om werken aan huis met wonen te combineren. Het jonge gezin dat er nu woont gaat dan ook met pijn in hun hart dit heerlijke plekje achterlaten, maar de carrière doet ze naar het westen van het land verhuizen. Ze hopen er iemand weer heel blij mee te maken.

De indeling is als volgt;

Begane grond: Entree, sfeervolle woonkamer met vier grote ramen die veel licht naar binnen halen, houten vloer, hoekschouw en een ruime inbouwkast met tweede uitgebreide meterkast. De half open keuken biedt voldoende ruimte om lekker te koken en is voorzien van diverse apparatuur. Vanuit hier heb je een leuke kijk de tuin in.

In de hal naar het achterhuis bevindt zich het toilet, en vanuit de bijkeuken de deur naar de tuin. De bijkeuken in het achterhuis is voorzien van een extra keukenblok, wasmachine- en drogeraansluiting en veel bergruimte, in de kamer hierboven is de studeerkamer, deze is lekker rustig gelegen in het huis en toch dichtbij het woongedeelte. De tuin is in L-vorm en netjes bestraat, in de hoek is er een overkapping neergezet waar de fietsen droog en veilig staan, de achterom komt op de straat uit. Ideaal en uniek voor stadse woningen dat je met de fiets zo achterom kan.

Eerste verdieping: Overloop met separaat toilet, zeer grote en leuke kamer-en-suite, waarvan de voorkamer in gebruik is als slaapkamer welke voorzien is van een oude schouw. De achterkamer welke met en-suite deuren af te sluiten is, is een goede tweede slaapkamer of walk-in-closet. Daarnaast de complete badkamer voorzien van ligbad, douche, dubbele vaste wastafels, handdoekradiator en mozaïek tegels.

Tweede verdieping: Op deze verdieping bevinden zich vanuit de overloop drie goede slaapkamers en een tweede badkamer met douche, toilet en wasbak. Fijn voor de kinderen of gasten die blijven slapen.

Derde verdieping: Praktische bergvliering die te bereiken is via een vlizotrap. Ideaal voor de ski- of kerstspullen die je niet dagelijks nodig hebt.

Voor een gedetailleerd beeld van de indeling, verwijzen wij je graag naar de bijgevoegde 2D- en 3D plattegronden. We kunnen je nog veel meer vertellen, maar eigenlijk nodigen wij je gewoon graag uit om deze woning te komen bekijken.

Kortom ben je op zoek naar een heerlijk gezinshuis op een superleuke plek in Wittevrouwen? Dan laten wij jou de Graanstraat 2 - 2 bis graag zien, een afspraak is zo gemaakt.

Interesse in deze woning? Schakel direct jouw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
De NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Utrecht vind je op Funda.

Read more Read less

Features

Transfer of ownership
Status Sold
Acceptance Available in consultation
Surface area and volume
Living space 142 m2
Volume 529 m3
Other
Floors 4
Parking betaald parkeren, parkeervergunningen
Acceptance

Available in consultation

Contact

Contact us

Receive our newly listed properties per e-mail?
Yes please, type:   

Other properties

For sale

Daguerrestraat 151 59 Amsterdam

€ 35.000 k.k.

Parkeren op IJburg? Dat kan in deze comfortabele parkeergarage aan de Daguerrestraat.

For sale

Zandhofsestraat 80 Utrecht

€ 500.000 k.k.

Living space: 130 m2

41

In de gezellige Zandhofsestraat, midden in de Wijk Wittevrouwen, mogen wij dit prachtige gezinshuis met tuin aan je laten zien.

For sale

Brigittenstraat 12 12 bis Utrecht

€ 1.000.000 k.k.

Living space: 251 m2

42

Op een heel bijzonder en historisch plekje in het Museumkwartier van de Utrechtse binnenstad, komt dit indrukwekkende pand beschikbaar.

Any questions? Feel free to contact us! You can also register to receive newly available properties per e-mail.

Contact
Share
Back to top