Frederik Hendrikstraat 135 Utrecht

Sold
Living space: 111 m2
31

Wonen in Utrecht-Oost? Dat kan binnenkort in deze heerlijk lichte en ruime bovenwoning aan de Frederik Hendrikstraat.

De ligging is ideaal en met beide kanten uitzicht op veel groen. In de rustige eenrichtingsstraat is er van verkeer weinig sprake en om de hoek vind je het Wilhelminapark en de Adriaen van Ostadelaan met haar ruime winkelaanbod en restaurants. Neem de lekkerste bakker van Utrecht en al het lekkers bij de leuke tentjes Olijfje, District, Italia en Bastacosi. Of je nu na een lange dag werken even snel een pizza haalt of op een zomeravond na het eten langsloopt voor een drankje op het terras of een ijsje, je vindt het hier allemaal. Uiteraard ook de winkels voor de dagelijkse boodschappen.

De woning zelf is de afgelopen jaren netjes bijgehouden maar wij kunnen ons wel voorstellen dat je bijvoorbeeld de muren voorziet van glad stucwerk. Wat deze woning zo mooi maakt is dat er door de tijd heen vele authentieke details bewaard zijn gebleven en deze maken het sfeertje van 'thuiskomen'. De indeling is prettig en ruim van opzet. De moderne open keuken is het centrale deel van je leefruimte en naast de diverse inbouwapparatuur en de bar waar je lekker aan kunt zitten, is er een mooie verbinding met buiten.

Het overdekte balkon met balkonkast is woningbreed, en ligt op het Westen met zon vanaf het einde van de ochtend tot het einde van de avond. Een heerlijke plek om lekker te genieten van lange avonden buiten. Op de eerste verdieping vinden we drie slaapkamers en een grote badkamer met douche en tweede w.c. Ook is er voldoende bergruimte, waaronder meerdere inbouwkasten, om spullen op te bergen die je niet dagelijks nodig hebt,

De drie appartementen vormen samen een betrokken en actieve VVE met en maandelijkse bijdrage van € 100,-.

De indeling is als volgt;

Begane grond; entree, trapopgang naar de...

Eerste verdieping; ruime overloop met garderobekast en w.c., woonkamer bestaande uit een voor- en achterkamer. Open luxe keuken en balkon aan de achterzijde.

Tweede verdieping; overloop, drie slaapkamers en een badkamer.

Voor een goed beeld van de indeling, verwijzen wij je graag naar de door ons opgemaakte 2- en 3-D plattegronden die zijn bijgevoegd.

Kortom ben je op zoek naar een karakteristieke bovenwoning op een geweldige plek aan de Oostkant van Utrecht? Dan laten wij jou deze woning aan de Frederik Hendrikstraat 135 graag zien. Een afspraak is zo gemaakt.

Interesse in dit huis? Schakel direct jouw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
De NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Utrecht vind je op Funda.

Read more Read less

Features

Transfer of ownership
Status Sold
Acceptance Available in consultation
Surface area and volume
Living space 111 m2
Volume 383 m3
Other
Floors 2
Parking betaald parkeren, parkeervergunningen
Acceptance

Available in consultation

Contact

Contact us

Other properties

For sale

Elektronweg 26 -28 Utrecht

€ 49.500 k.k.

For sale

Joseph Haydnlaan 26 -I Utrecht

€ 225.000 k.k.

Living space: 62 m2

21

Op een hele leuke plek in de fijne groen opgezette wijk Oog in Al, ligt dit lichte en ruime appartement op de eerste verdieping.

For sale

Blokstraat 7 Utrecht

€ 300.000 k.k.

Living space: 63 m2

21

Thuiskomen. Zo voelt het als je binnenkomt in deze super sfeervolle voor-oorlogse tussenwoning met fijne tuin!

Any questions? Feel free to contact us! You can also register to receive newly available properties per e-mail.

Contact
Share
Back to top