Catharijnesingel 74 C Utrecht

Sold
Living space: 32 m2
11

Aan de rand van de historische binnenstad met uitzicht op dé singel van Utrecht, vind je dit lichte en zeer goed onderhouden appartement.

In één van de statige herenhuizen aan de Catharijnesingel met huisnummer 74, zijn tien jaar geleden een zestal luxe appartementen gerealiseerd waarvan wij er nu eentje mogen verkopen. Deze zes appartementen vormen samen een kleinschalige en actieve Vereniging van Eigenaars. Het maandbedrag van € 14,60 is voor de opstalverzekering en het sparen voor onderhoud. Niet veel want het is natuurlijk niet zo lang geleden compleet gerenoveerd. De eigenaren van vijf appartementen hebben samen gas/water/elektra/tv en internet afgesloten en daar betaal je voor dit appartement € 90,- per maand voor. Lekker makkelijk, zo hoef je dit allemaal niet zelf te regelen.

De ligging van dit appartement is toch wel ideaal te noemen. De Catharijnesingel zelf ligt op de rand van het Museumkwartier en naast de vele gezichten van bootjes in de zomer en je schaatsende stadsgenoten in de winter, vind je veel voorzieningen dicht in de buurt. Zo is het Centraal Station op loopafstand bereikbaar en zal je je boodschappen veelal op de gezellige Twijnstraat doen. En als je de Lange Smeebrug oversteekt, sta je midden in de historische binnenstad. Wat wil je nog meer?

De parkeermogelijkheden zijn voor Utrechtse begrippen zeer goed te noemen. Er is altijd voldoende parkeerplek voor de deur of in de achtergelegen straatjes. Een vergunning kost € 39,- per kwartaal (2020).

Laten we de indeling eens doornemen.

Begane grond: Via een natuurstenen trap bereik je de gezamenlijke entree van het herenhuis. Via de gemeenschappelijke hal en de brede trap kom je op de tweede verdieping.

Tweede verdieping: Bij binnenkomst valt direct het licht op. De woonkamer is knus en heeft een compleet uitgevoerde leefkeuken. Deze is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De huidige bewoner heeft slim gebruik gemaakt van de dieper liggende en karakteristieke erker door hier extra opbergruimte te creëren. Daarnaast geeft deze erker ook veel sfeer aan het appartement en heb je een geweldig uitzicht naar buiten. De woonkamer geeft verder toegang tot de slaapkamer en de badkamer. De slaapkamer is goed van formaat en beschikt over grote inbouwkasten, en de comfortabele badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet. Ondanks het oppervlakte toch een heel compleet appartement en echt; het voelt bij binnenkomst ruimer dan je vanaf de foto's zou verwachten. Gewoon een heel fijn plekje.

Voor een goed beeld van de indeling, verwijzen wij je graag naar de door ons opgemaakte 2D- en 3-D-plattegronden die zijn bijgevoegd.

Kortom ben je op zoek naar een keurig afgewerkt en sfeervol appartement aan de rand van de Utrechtse binnenstad? Dan laten wij jou de Catharijnesingel 74 C graag zien. Een afspraak is zo gemaakt.

Interesse in dit appartement? Schakel direct jouw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
De NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Utrecht vind je op Funda.

Read more Read less

Features

Transfer of ownership
Status Sold
Acceptance Available in consultation
Surface area and volume
Living space 32 m2
Volume 95 m3
Other
Floors 1
Parking betaald parkeren, parkeervergunningen
Acceptance

Available in consultation

Contact

Contact us

Receive our newly listed properties per e-mail?
Yes please, type:   

Other properties

For sale

Daguerrestraat 151 59 Amsterdam

€ 35.000 k.k.

Parkeren op IJburg? Dat kan in deze comfortabele parkeergarage aan de Daguerrestraat.

For sale

Brigittenstraat 12 12 bis Utrecht

€ 1.000.000 k.k.

Living space: 251 m2

42

Op een heel bijzonder en historisch plekje in het Museumkwartier van de Utrechtse binnenstad, komt dit indrukwekkende pand beschikbaar.

For sale

Vleutenseweg 66 B Utrecht

€ 250.000 k.k.

Living space: 47 m2

11

Uniek tweekamerappartement met vrij uitzicht, eigen parkeerplaats en gezamenlijke tuin, op de kop van Lombok.

Any questions? Feel free to contact us! You can also register to receive newly available properties per e-mail.

Contact
Share
Back to top