Beukstraat 64 Utrecht

Sold
Living space: 68 m2
21

Op een prachtig plekje in Oudwijk, mogen wij deze goed onderhouden en sfeervolle vooroorlogse tussenwoning aan je laten zien.

De huidige eigenaar heeft een aantal jaar geleden de woning flink onder handen genomen. Er zijn verschillende zaken verbeterd waaronder bijvoorbeeld de begane grond welke is voorzien van een betonvloer met vloerverwarming. Tevens zijn alle ramen voorzien van dubbelglas.Daarbij is er door onze opdrachtgever een bouwkundige keuring uitgevoerd om het voor jou als koper inzichtelijker te krijgen wat je koopt en hoe het onderhoud van een dergelijke woning verloopt.

De Beukstraat wordt gezien als één van de leukste straten in de populaire wijk Oudwijk; gelegen om de hoek van het prachtige Wilhelminapark en de Burgemeester Reigerstraat met haar leuke winkeltjes en restaurants. Ook de binnenstad van Utrecht is op loopafstand. De bereikbaarheid met zowel het openbaar vervoer als met de auto is uitstekend. Je bent binnen een paar minuten op diverse uitvalswegen.

Parkeren kan middels een parkeervergunning, en er zijn ook diverse oplossingen in de directe nabijheid om bijvoorbeeld een plekje in een parkeergarage te huren. Daar vertellen wij je tijdens een bezichtiging graag meer over.

Laten we de indeling eens doornemen;

Begane grond; Entree met toegang naar de woonkamer. De ruime woonkamer is hoog en zeer licht en daarmee een fijne plek om te zijn. De keuken is voorzien van o.a. een koelkast, vaatwasser, gasfornuis en twee werkbladen waardoor voldoende werkruimte is gecreëerd. Achter de keuken bevindt zich het toilet. De keuken is keurig afgewerkt. Het voor dit type woningen zo bekende stadstuintje is klein maar fijn. Ondanks de beperkte afmeting toch lekker om te kunnen genieten van een warme zomeravond.

Eerste verdieping; Op deze verdieping vinden we twee slaapkamers en een moderne badkamer met douche, wastafel en tweede toilet. Op de overloop vind je verschillende bergruimtes en ook de opstelplaats voor de wasmachine en droger.

Vliering: De vliering, over de gehele breedte van de woning, is vanaf de overloop te bereiken met een vlizotrap. Ideaal voor spullen die je niet dagelijks nodig hebt.

Voor een meer gedetailleerd beeld van de woning, verwijzen wij je graag naar de door ons opgemaakte 2D- en 3D-plattegronden.

Kortom ben je op zoek naar een sfeervol vooroorlogse woning in een van de populaire wijken van Utrecht? Dan laten wij jou de woning aan de Beukstraat graag zien. Een afspraak is zo gemaakt.

Read more Read less

Features

Transfer of ownership
Status Sold
Acceptance Available in consultation
Surface area and volume
Living space 68 m2
Volume 257 m3
Other
Floors 3
Parking betaald parkeren, parkeervergunningen
Acceptance

Available in consultation

Contact

Contact us

Receive our newly listed properties per e-mail?
Yes please, type:   

Other properties

For sale

Daguerrestraat 151 59 Amsterdam

€ 35.000 k.k.

Parkeren op IJburg? Dat kan in deze comfortabele parkeergarage aan de Daguerrestraat.

For rent

Stationsstraat Utrecht

€ 185 per month

Comfortabel en veilig parkeren midden in het stadscentrum in een veilig afgesloten gedeelte, dat doe je bij deze parkeergarage van Hoog Catharijne

For rent

Kromme Nieuwegracht Utrecht

€ 1.950 per month

Living space: 94 m2

11

Gestoffeerd appartement met één slaapkamer in een monumentaal pand in hartje binnenstad, aan de Kromme Nieuwegracht in Utrecht.

Any questions? Feel free to contact us! You can also register to receive newly available properties per e-mail.

Contact
Share
Back to top