Albert van Dalsumlaan 77 Utrecht

Sold
Living space: 93 m2
31

Aan de groene Oostrand van Utrecht mogen wij dit ruime en lichte appartement verkopen waar je nog je eigen creativiteit in kwijt kunt qua afwerking.

Het appartement aan de populaire Albert van Dalsumlaan, bevindt zich nabij de bossen van landgoed Amelisweerd, naast het prachtige Wilhelminapark en Parc Bloeyendaal, Science Park, het University College, het Utrechts Medisch Centrum, zwembad De Krommerijn en sportvelden. Middelbare scholen zoals het Stedelijk Gymnasium en het Bonifaciuscollege zijn binnen vijf minuten per fiets bereikbaar. Er is een Dalton lagere school in de wijk zelf. Ook zijn er verschillende uitvalswegen en is het centrum op 5 á 10 minuten fietsafstand. Parkeren kan via een makkelijk te verkrijgen parkeervergunning en is in de wijk erachter nog kosteloos, waar ook ruimschoots plaats is.

De gezonde en actieve VvE draagt bij aan het prettig wonen. Naast de servicekosten van € 157,- per maand, zou je normaliter aan de gemeente Utrecht nog erfpachtcanon verschuldigd zijn voor de grond waar het appartement op staat, maar deze is tot 2037 afgekocht. Ook is er de mogelijkheid om bij de gemeente Utrecht de erfpacht voor eeuwig af te kopen. Wij vertellen je hier tijdens een bezichtiging graag meer over.

Het appartement van 93m2, dat door de indeling maisonnette wordt genoemd, bestaat uit twee volwaardige woonlagen vanaf de eerste verdieping. Hierdoor zit je vrij, komt er veel licht binnen en heb je een mooi zicht op het groen. Qua afwerking valt er nog wel het één en ander te doen om het wat meer te moderniseren naar eigen inzicht en smaak. De basis is in ieder geval goed te noemen.

Laten we de indeling eens doorlopen;

Begane grond; gemeenschappelijke entree met postbussen en een aparte berging aan de straat van 6m2;

Eerste verdieping; entree met meterkast en w.c. met fonteintje. De woonkamer is aaneengesloten met de open keuken en hier vind je een groot zonnig balkon van ruim 15m2. Een heerlijke plek om lekker te genieten van het buitenzijn.

Tweede verdieping; vanaf de overloop zijn de drie goede slaapkamers bereikbaar, grote bergkast en badkamer met tweede w.c., wasbak, ligbad en wasmachine aansluiting.

Voor een uitgebreid beeld van de indeling, verwijzen wij je graag naar de 2- en 3-D plattegronden die zijn bijgevoegd.

Kortom ben je op zoek naar een ruim opgezet appartement dat je nog geheel naar eigen smaak kan afwerken? Dan maken wij graag een afspraak om dit appartement aan de Albert van Dalsumlaan uitgebreid aan je te laten zien.

Interesse in deze woning? Schakel direct jouw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
De NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Utrecht vind je op Funda.

Read more Read less

Features

Transfer of ownership
Status Sold
Acceptance Available in consultation
Surface area and volume
Living space 93 m2
Volume 290 m3
Other
Floors 2
Parking betaald parkeren, parkeervergunningen
Acceptance

Available in consultation

Contact

Contact us

Receive our newly listed properties per e-mail?
Yes please, type:   

Other properties

For sale

Daguerrestraat 151 60 Amsterdam

€ 27.500 k.k.

For sale

Haverstraat 1 B Utrecht

€ 450.000 k.k.

Living space: 68 m2

11

Wonen op één van de leukste plekken van de historische binnenstad kan wellicht binnenkort in dit comfortabele en lichte appartement aan de Haverstraat

For sale

Brigittenstraat 12 12 bis Utrecht

€ 875.000 k.k.

Living space: 251 m2

42

Op een bijzonder plekje midden in het Museumkwartier komt dit indrukwekkende en multifunctionele pand beschikbaar.

Any questions? Feel free to contact us! You can also register to receive newly available properties per e-mail.

Contact
Share
Back to top