Abstederdijk 215 Utrecht

For sale
€ 400.000 k.k.
Living space: 70 m2
21

**Wegens enorme belangstelling is het helaas niet meer mogelijk om te reageren voor een bezichtiging**


Aan de Oostkant van de stad, in de wijk Abstede, mogen wij deze sfeervolle en karakteristieke tussenwoning met twee slaapkamers en heerlijk zonnige tuin op het Zuiden aan je laten zien!

De woning kenmerkt zich door de hoge plafonds en gekleurde glas-in-lood-ramen in de woonkamer die veel sfeer geven en daarbij heb je met een ruime tuin van ca. 35 m2 ook een fijne plek om buiten te zitten. De openslaande deuren naar de tuin vanuit de zorgen voor de ideale verbinding tussen binnen en buiten.

De Abstederdijk ligt in Utrecht Oost. De wijk kenmerkt zich door de sfeervolle straten en zijn dito woningen. Parken als het Wilhelminapark en Lepelenburg zijn op korte afstand en hier zijn in de zomer verschillende festivals. De binnenstad en Utrecht Centraal zijn in ongeveer 8 minuten per fiets te bereiken. Naast de deur ligt Park Oosterspoorbaan welke in 2017 officieel is geopend. Dit is een mooi park wat de binnenstad verbindt met het Kromme Rijngebied. Er zijn veel initiatieven vanuit de buurt en er kan ook heerlijk gesport worden.


Laten we de indeling eens doorlopen;

Begane grond: Entree in de hal. Vanuit hier heb je toegang tot het aparte toilet met fonteintje. In de woonkamer ligt een bamboe vloer. De woonkamer beschikt over een handige inbouwkast en geeft directe toegang tot de tuin. De keuken vind je in de uitbouw. Deze is voorzien van gasfornuis, oven, vaatwasser en afzuigkap. In de heerlijke zonnige achtertuin op het Zuiden vind je ook nog extra bergruimte in de aangebouwde berging.

De eerste verdieping bereik je via de hal tussen de woonkamer en keuken. Vanaf de overloop heb je toegang tot twee ruime slaapkamers en de badkamer. De grootste slaapkamer ligt over de volledige breedte van de woning. De badkamer is voorzien van douchecabine, tweede toilet en een wastafel.

Tot slot is er ook nog een open zolder met twee Velux ramen, die via een vaste trap te bereiken is. Hier bevinden zich de aansluitingen voor wasmachine, droger en opstelling CV-ketel. Het is vrij eenvoudig deze verdieping aan te passen waarmee voldoende ruimte wordt gewonnen om een ruime derde slaapkamer te realiseren.

Voor een gedetailleerd beeld van de indeling, verwijzen wij je graag naar de bijgevoegde 2D-en 3D-plattegronden.

Kortom wil je wonen in deze sfeervolle woning nabij de oude binnenstad met ruime tuin? Dan nodigen wij jou graag uit om eens te komen kijken op de Abstederdijk. Een afspraak is zo gemaakt.

Interesse in dit huis? Schakel direct je eigen NVM-aankoopmakelaar in.
De NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belangen en bespaart je tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Utrecht vind je op Funda.

Read more Read less

Features

Transfer of ownership
Asking price € 400.000 k.k.
Status Available
Acceptance Available in consultation
Surface area and volume
Living space 70 m2
Volume 296 m3
Other
Floors 3
Parking betaald parkeren, parkeervergunningen
Acceptance

Available in consultation

Brochure

Flyer

Contact

Contact us

Receive our newly listed properties per e-mail?
Yes please, type:   

Other properties

For sale

Daguerrestraat 151 60 Amsterdam

€ 27.500 k.k.

For sale

Zandhofsestraat 1 a Utrecht

€ 225.000 k.k.

Living space: 42 m2

11

Aan de rand van het Griftpark, in de gezellige Zandhofsestraat, mogen wij dit gerenoveerde studioappartement aan je laten zien.

For sale

Ovidiuslaan 14 Utrecht

€ 1.000.000 k.k.

Living space: 166 m2

41

Woondromen waarmaken. Dat dat in deze markt niet makkelijk is weten we, toch bieden wij nu iets aan waar je ze in ieder geval wél uit kan laten komen.

Any questions? Feel free to contact us! You can also register to receive newly available properties per e-mail.

Contact
Share
Back to top