Beukstraat Utrecht

For rent
€ 1.075 per month
Living space: 33 m2
11

Hele fijne gestoffeerde bovenwoning in de populaire wijk Oudwijk, vlak bij het centrum van Utrecht.
De Beukstraat ligt in een rustige straat en is een zijstraat van de Oudwijkerdwarsstraat. Op loopafstand zijn de winkels van de Burgemeester Reigerstraat en de Nachtegaalstraat, maar ook het Wilhelminapark. Het centrum van Utrecht is op nog geen 5 minuten fietsen. Ook de uitvalswegen zijn snel te bereiken.De Beukstraat is een gezellige straat waar het heerlijk wonen is.

Begane grond:
Gemeenschappelijke entree en trapopgang naar de eerste verdieping. Deze gemeenschappelijke entree wordt gedeeld met 2 andere appartementen.

Eerste verdieping:
Entree met ruimte voor de garderobe. Trapopgang naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping:
Lichte en ruime woonkamer met een dakkapel met daarin dubbele beglazing in houten kozijnen. Deze kunnen in draai- en kiepstand open worden gezet. Er ligt een mooie eikenhouten vloer in de woonkamer en de muren en plafonds zijn voorzien van strak stucwerk. De open keuken is voorzien van onder- en bovenkasten, een elektrische kookplaat, afzuigkap en een losse koel-/vriescombinatie. Er is een aparte toiletruimte met een hangcloset en een fonteintje. Hier is gekozen voor nette tegels op de vloer en op de wand. Achter het toilet zijn de cv ketel en de meterkast goed weggewerkt in een vaste kast. De slaapkamer heeft een vaste kast. De badkamer grenst aan de slaapkamer. Hier is een douche, wastafel en de wasmachine-opstelling.

Bijzonderheden:
- Lattenbodems op foto's horen niet bij de stoffering en worden verwijderd
- Huur is exclusief nutsvoorzieningen
- Maandelijks voorschot voor gas, water en elektra € 55,00
- Huurperiode is minimaal 12 maanden
- Waarborg staat gelijk aan één maand huur
- De woning is gestoffeerd.
- Inkomenseis van 3x de maandhuur
- Voorkeur gaat uit naar bewoning door 1 persoon

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Geen aansprakelijkheid wordt aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, of de consequenties daarvan. Alle maten en afmetingen zijn indicatief en niet exact volgens de NEN-2480 norm.
--------------------------------------------
Very nice unfurnished apartment in the popular Oudwijk district, near the old city center of Utrecht.
The Beukstraat is located in a quiet street and is a side street of the Oudwijkerdwarsstraat. Within walking distance you find the shops of the Burgemeester Reigerstraat and Nachtegaalstraat, but also the Wilhelminapark. The center of Utrecht is less than 5 minutes by bike. The exit roads are also quickly accessible. All in all, the Beukstraat is a pleasant street where it is wonderful to live.

Ground floor:
Communal entrance and staircase to the first floor. This common entrance is shared with 2 other apartments.

First floor:
Entrance with space for the wardrobe. Stairs to the second floor.

Second floor:
Bright and spacious living room with a dormer window with double glazing in wooden frames. These can be opened in turn and tilt position. There is a beautiful oak floor in the living room and the walls and ceilings have sleek stucco. The open kitchen is equipped with upper and lower cabinets, an electric hob, extractor and a separate fridge / freezer combination. There is a separate toilet with a hanging closet and a sink. Here is opted for neat tiles on the floor and gray on the wall. Behind the toilet, the boiler and the meter cupboard are neatly concealed in a fixed cupboard.The bedroom has built-in closets for the wardrobe. The bathroom is adjacent to the bedroom. Here is a shower, sink and washing machine setup.

Particularities:
- Slatted bases are not part of the upholstering, the will be removed before rental
- Rent does not include utilities
- Monthly pre-payment for gas, water and elektra of € 55,00
- Rental period is at least 12 months
- Deposit equals one month's rent
- The house is unfurnished
- Income requirement of 3x the monthly rent
- Preference for residency by one person

This information has been compiled by us with the necessary care. No liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All sizes and dimensions are indicative and not exactly according to the NEN-2480 standard.

Read more Read less

Features

Transfer of ownership
Price € 1.075 per month
Status Available
Acceptance Immediate
Surface area and volume
Living space 33 m2
Volume 108 m3
Other
Floors 1
Parking betaald parkeren, parkeervergunningen
Acceptance

Immediate

Flyer

Contact

Contact us

Receive our newly listed properties per e-mail?
Yes please, type:   

Other properties

For rent

Trans Utrecht

€ 1.250 per month

Living space: 36 m2

11

Midden in de historische binnenstad van Utrecht, mogen wij dit compleet gerenoveerde en gemeubileerde appartement aan je laten zien.

For rent

Trans Utrecht

€ 1.200 per month

Living space: 38 m2

11

Midden in de historische binnenstad van Utrecht, mogen wij dit compleet gerenoveerde en deels gemeubileerde appartement aan je laten zien.

For rent

Lange Jansstraat Utrecht

€ 1.000 per month

Living space: 34 m2

1

Mooi afgewerkt en zeer compleet, gemeubileerd stadsappartement op een geweldige locatie, midden in het centrum van Utrecht.

Any questions? Feel free to contact us! You can also register to receive newly available properties per e-mail.

Contact
Share
Back to top