Gansstraat Utrecht

Verhuurd
Woonoppervlakte: 80 m2
31

Monumentale hofjeswoning, gemeubileerd met drie slaapkamers en een stadstuin, op loopafstand van het centrum.
Het is een bijzonder, sfeervol, monumentale hofjeswoning gelegen aan de Gansstraat 127. Dit Rijksmonument heeft originele kenmerken en is goed onderhouden. De woning is gelegen in een historisch en pittoresk hofje, genaamd het Martinushofje. Het oorspronkelijke bouwjaar is 1884 en zowel het hofje als de woningen zijn in 1994 projectmatig gerenoveerd. De woning is aan de achterzijde voorzien van een patio en aan de voorzijde is het hofje autovrij en daardoor zeer kindvriendelijk.
De woning is gelegen in de Watervogelenbuurt, op loopafstand van het Ledig Erf en het oude stadscentrum, uitvalswegen, natuurgebied Amelisweerd en Rhijnauwen. Station Vaartsche Rijn is in vijf minuten lopen te bereiken.

Begane grond:
Entree in een hal met een meterkast en het toilet met fonteintje. Vervolgens kom je in de woonkamer met een trap naar de eerste verdieping. De woonkamer heeft aan de voorzijde de eettafel en aan de achterzijde de zithoek. Er ligt een massief eiken vloer. Via de woonkamer kom je in de aparte keuken. Deze is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koel-vries combinatie, gaskookplaat, oven, afzuigkap en een vaatwasser. Via de deur in de keuken kom je in de patio, waar je heerlijk buiten kan zitten.

Eerste verdieping:
Via de trap kom je op de overloop, welke toegang geeft tot de badkamer. Deze is voorzien van een douchecabine, wastafel en een wasmachine. Er zijn twee slaapkamers, waarvan er een is ingericht als werkkamer. Ook is er een aparte, ruime inloopkast aanwezig.

Tweede verdieping:
Hier bevindt zich een grote slaapkamer met een tweepersoonsbed. Aan de rechterzijde van de slaapkamer is veel bergruimte en er is ook een vide aanwezig, welke extra bergruimte genereert.

Bijzonderheden:
- Huur is exclusief nutsvoorzieningen
- Waarborg staat gelijk aan één maand huur
- Huurperiode is maximaal 12 maanden
- De woning is gemeubileerd
- Woning is niet geschikt voor woningdelers en/of studenten

Afmetingen:
Woonkamer ± 699 x 432 cm
Keuken ± 281 x 245 cm
Patio ± 281 x 245 cm
Badkamer ± 193 x 183 cm
Slaapkamer ± 346 x 227 cm
Slaapkamer ± 430 x 140 cm
Inloopkast ± 234 x 121 cm
Slaapkamer ± 435 x 220
-------------------------------------------

Monumental courtyard house, furnished with three bedrooms and a city garden, within walking distance of the city center.
It's a special, attractive, monumental court house located at Gansstraat 127. This monument has original features and is well maintained. The house is located in a historic and picturesque courtyard, called the 'Martinushofje'. The original year of construction is 1884 and both the courtyard and the houses were renovated in 1994. The house has a patio at the rear and the courtyard at the front is car-free and very child-friendly.
The property is located in the 'Watervogelenbuurt', within walking distance of the Ledig Erf and the old city center, roads, nature reserve Amelisweerd and Rhijnauwen. Train Station 'Vaartsche Rijn' is reachable within a 5 minutes walking.

Ground floor:
Entrance into a hall with a meter cupboard and toilet with hand basin. You then enter the living room with a staircase to the first floor. The living room has a dining table at the front and the seating area at the back. In the house lies a oak wooden floor. Through the living room you enter the separate kitchen. The kitchen is equipped with appliances such as a fridge-freezer, gas hob, oven, extractor fan and a dishwasher. Through the kitchen you enter the patio, where you sit outside.

First floor:
Via the stairs you come to the landing. The bathroom has a shower cabin, sink and a washing machine. There are two bedrooms, one of which is used as a work room. There is also a separate spacious walk-in closet.

Second floor:
Here is the main bedroom with a double bed. On the right side there's a lot of storage space and there is also a mezzanine, which generates extra storage space.

Particularities:
- Rent does not include utilities
- Deposit equals one month's rent
- Rental period is a maximum of 12 months
- The house is furnished
- Property is not suitable for house sharing and / or students

Dimensions:
Living room ± 699 x 432 cm
Kitchen ± 281 x 245 cm
Patio ± 281 x 245 cm
Bathroom ± 193 x 183 cm
Bedroom ± 346 x 227 cm
Bedroom ± 430 x 140 cm
Walk-in closet ± 234 x 121 cm
Bedroom ± 435 x 220

Lees volledige beschrijving Beschrijving inklappen

Kenmerken

Overdracht
Status Verhuurd
Aanvaarding 01-02-2019
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte 80 m2
Inhoud 220 m3
Overig
Woonlagen 3
Parkeren betaald parkeren, parkeervergunningen
Oplevering

Gemeubileerd

Aanvaarding

01-02-2019

Contact

Neem contact op

Ander aanbod

Te huur

Rooseveltlaan Utrecht

€ 1.275 per maand

Woonoppervlakte: 81 m2

21

Gemeubileerd appartement met twee slaapkamers aan het Amsterdam-Rijnkanaal.

Te huur

Obrechtstraat Utrecht

€ 1.450 per maand

Woonoppervlakte: 60 m2

21

In een van de meest gewilde straten van de wijk "Wittevrouwen" gelegen, kan je dit uitstekend onderhouden drie kamer appartement met dakterras.

Te huur

Smaragdplein Utrecht

€ 1.300 per maand

Woonoppervlakte: 55 m2

21

Zeer net, gezellig en gemeubileerd appartement met twee slaapkamers en tuin, op loopafstand van het Ledig Erf en tegenover een gezellig winkelcentrum.

Vragen? Neem contact met ons op! Je kan je ook inschrijven om ons aanbod te ontvangen.

Contact
Share
Back to top